Blog Online zoekt radioblogger!

Luister jij elke dag naar de radio, volg je de gebeurtenissen in de ether op de voet of droom je van een bestaan als radiodeejay? Dan is Blog Online op zoek naar jou!

Radioactive.blog.nl is in maart 2006 opgezet en trekt inmiddels maandelijks een community van ruim 25.000 bezoekers. Daaronder zitten veel mensen uit de omroepwereld, je hebt dus veel exposure.

De ideale kandidaat is natuurlijk liefhebber van het medium en heeft bij voorkeur contacten of is zelf actief in de wereld van media/radio. Je ziet er een uitdaging in om dagelijks twee tot vier berichten over radio te plaatsen. Dat hoeft niet meer dan een uurtje per dag in beslag te nemen.
Bovendien weet je je weg goed op internet te vinden en gebruik je de multimediale mogelijkheden. Een journalistieke opleiding is een pre.

Wij bieden:
- grote vrijheid over de redactionele invulling
- een uiterst gebruiksvriendelijk cms
- opname in een netwerk van professionele, goedlopende blogs
- opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc
- ondersteuning bij het bloggen
- een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers jij trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn.

Interesse?
Stuur dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk 15 mei 2007 een e-mail naar [email protected] o.v.v radioblog-redacteur. Licht toe, waaruit je passie voor radio blijkt en voeg je CV toe.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>