2 miljoen bezoekers in tweede jaar Zappen

En dat is twee. Twee jaar lang Zappen. Vorig jaar meldde ik hier trots in het eerste jaar een miljoen pageviews te hebben gegenereerd. De maand juli was toen nog maar koud (of eigenlijk tropisch warm) voorbij of de bezoekerscijfers verdubbelden zich in de regenachtige augustusmaand. En daarna bleef het pijlsnel omhooggegaan. In de afgelopen 365 dagen kwam er niet minder dan 2 miljoen bezoekers op deze blog. Hartelijk dank voor jullie support het afgelopen jaar, we gaan nog even door.

Een jaar waarin nog veel meer primeurs moeten volgen. Recent kon je hier als eerste lezen over de overname van Talpa door RTL en was Zappen ook de eerste die de opvolger van Loretta Schrijver kon melden: Mariëlle Tweebeeke. Maar we waren ook de eerste die schreven over (de komst van) programma's als The Phone, Are You Smarter Than a Fifth Grader, Mijn Laatste Woorden VIP-versie en de wildcardshow van Sterren dansen op het IJs.

Ik blik nog even langer terug. Want waardoor kwamen die 2 miljoen bezoekers nog meer op deze mediablog? Vooral programma's als Undercover Lover (Veronica), X Factor (RTL 4), Het Huis Anubis (Nickelodeon), Holland's Next Topmodel (RTL 5), GTST (RTL 4), de Gouden Kooi (Talpa), Prison Break (RTL 5) en Grey's Anatomy (Net 5) zorgden voor een constante stroom van bezoekers. 

Verder profiteerde ik van de aanwezigheid op televisie. In het eerste jaar van Zappen verscheen ik al in Superbal en That's the Question, afgelopen jaar deed ik mee aan de TV Kijker van het Jaar en Lingo. Met name dat laatste programma zorgde voor een hele hausse aan nieuwe bezoekers.

Genoeg teruggeblikt, wat gaat er nog komen? De nieuwsvoorziening blijft zoals je gewend bent: actueel, accuraat en voorzien van een mening. Verder zijn we bezig om een columnist aan te trekken, bij voorkeur iemand die met zijn/haar hoofd op televisie is. We zijn in gesprek, maar nog niets is zeker. Mocht je denken: ik heb een veel interessantere mening of leukere pen dan zo'n tv-persoonlijkheid, voel je vrij om je te melden. Wie weet zijn hier dan binnenkort twee (of meer?) columns te lezen. Ook in de pijpleiding: Zappen tv. Lastig om iets leuks te verzinnen dat ook iets toevoegt, maar ook hier wordt over gesproken en flink gebrainstormd. Enne… de aanmelding voor een nieuwe tv-quiz is alweer verzonden.

Zappen blijft dus nog wel even, het zou tof zijn als jij ook blijft. Bedankt allemaal!

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “2 miljoen bezoekers in tweede jaar Zappen

 1. Thomas2

  Gefeliciteerd Herman! Hartstikke goed…enne ik blijf nog wel even. Succes ermee!

    /   Reply  / 
 2. Marieke

  Gefeliciteerd Herman en je plannen voor het derde jaar zien er goed uit. Enne… voor welke nieuwe tv-quiz heb je je aangemeld?

    /   Reply  / 
 3. Peter

  Van harte en ga zo door!

    /   Reply  / 
 4. miekiezoopfan

  goedzo gefeliciteerd dit is mijn startpagina vroeger kwam ik altijd op het huis anubis de nieuwe zoop maar die kan ik nu niet meer vinden. maar zoop is weer terug dus zo erg is het ook niet

    /   Reply  / 
 5. //DESH\\

  gefeliciteerd herman.. ik kom hier al wel een tijd! alleen jammer dat je telkens een code in moet voeren bij commentaar! maar doe je alles zelf?

    /   Reply  / 
 6. Jordy v. Eijndhoven

  Gefeliciteerd Herman met 2 jaar Zappen, 2 jaar Televisienieuws, en dus al 2 jaar geweldig! Keep up the good work!

    /   Reply  / 
 7. Tralala

  Gefeliciteerd en ga zo door!!

    /   Reply  / 
 8. Chiel

  Ik zie via de link dat ik hier ook al weer een jaar kom. Op naar de 3 jaar! Ga zo door!

    /   Reply  / 
 9. Valentein

  Van harte gefeliciteerd. Zappen heeft zich echt op de kaart gezet. Ik kom hier graag vanwege de berichten die veelal uit een persoonlijk oogpunt geschreven zijn en dat ook in bepaalde mate laten doorschemeren, de overzichtelijkheid van de site, maar vooral om de frequentie waarin nieuwe berichten worden geplaatst. Ik zeg: Goed bezig! ;-)

    /   Reply  / 
 10. RobbieBoy

  Gefeliciteerd

    /   Reply  / 
 11. Danny

  Nou ja, kom hier ook al een behoorlijk poosje maar reageer vrijwel nooit. Nu wel. Gefeliciteerd Herman op naar de 3 jaar met nóg meer bezoekers?!

    /   Reply  / 
 12. //DESH\\

  kan dat niet aangepast worden dat die code weggaat?

    /   Reply  / 
 13. Herman

  @ Desh: die code houdt heel veel reacties van spambots tegen. En dat houd het weer lekker overzichtelijk, al druppelt er helaas wel eens wat doorheen.

  En ja, ik doe vrijwel alles zelf qua redactie. Qua techniek en vormgeving heb ik verder weinig te doen, gelukkig.

    /   Reply  / 
 14. //DESH\\

  ik heb de laatste tijd eens gekeken! das ook veel werk! ALLES alleen… als je eens een dag geen zin hebt!!! maar respekt!

    /   Reply  / 
 15. RobbieBoy

  Herman. Knap dat je dit alles alleen doet hoor.

    /   Reply  / 
 16. roelof

  gefeliciteerd herman
  het is een leuke blog geworden met veel nieuws.
  ik ben het niet altijd eens met de mening die jij soms hebt, maar daar is een blog dan ook voor bedoeld.

    /   Reply  / 
 17. Tv Time

  gefelicteerd

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>