Drie jaar Zappen.blog.nl!

Toen ik hier drie jaar terug mijn eerste bericht plaatste, had ik niet verwacht er nu nog steeds mee bezig te zijn. Maar nog altijd blog ik elke dag met veel plezier. Vandaag bestaat Zappen.blog.nl drie jaar en dus kijk ik weer even terug en blik ik vooruit.

In de afgelopen 366 dagen kwamen er 2,8 miljoen bezoekers over de vloer die gezamenlijk bijna 5 miljoen pagina's bekeken. Dat is een groei van zo'n 40% ten opzichte van het jaar ervoor. Allemaal ontzettend bedankt daarvoor, het motiveert mij enorm om vooral door te gaan.

In het afgelopen jaar is ook Bert Brussen aan de slag gegaan als columnist. Zelf ben ik daar erg blij mee; ik vind het goed om ook eens een ander geluid te laten horen op deze blog. Een goede columnist hoort reacties los te maken en daar slaagt Bert in. Natuurlijk, ik ben het ook niet altijd eens met Bert, maar dat kan ik (of jij ook) dan laten weten in de comments. De komende weken is de column even op vakantie, maar plaatst Bert elke week een recensie van Zomergasten (te beginnen vandaag!).

Volgende maand zijn er de Olympische Spelen. Ook dan zal Zappen gebruik maken van een gast-redacteur. Het gaat om Andrew Eversden, die waarschijnlijk in 2012 zelf meedoet aan de Spelen als hockeyer. Hij zal gedurende de editie in China hier bloggen over de Olympische Spelen met televisie als invalshoek.

Verder ben ik op dit moment druk bezig met het maken van filmpjes voor Zappen. Jawel, dit najaar gaan we dan eindelijk zelf 'televisie' maken. Ik houd nog even geheim wat het precies gaat worden, maar eind oktober/begin november verwacht ik het eerste filmpje te kunnen plaatsen.

Tot slot: Dank aan de uitgever voor het bieden van dit platform en dank aan Jorn Agterberg, die tijdens mijn afwezigheid een oogje in het zeil houdt. Maar vooral dank aan iedereen die het afgelopen jaar een bijdrage heeft geleverd. Door geregeld langs te komen, reacties achter te laten of mij van tips te voorzien. Ik zie je in het komende jaar!

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Drie jaar Zappen.blog.nl!

 1. Thomas2

  Jij ook weer bedankt Herman. Altijd fijn deze site. Als de computer aan gaat, check ik direct even m’n dagelijkse portie tv nieuws hier. Super!

    /   Reply  / 
 2. reader

  Dankjewel voor deze drie jaar, elke dag vaste prik om deze site te bekijken.
  Ga vooral zo door!!!!

    /   Reply  / 
 3. Jeffrey

  Zoals iedereen bedankt, elke dag even een paar keer kijken of er nog nieuwe berichten zijn toegevoegd, heerlijk! Op naar de 4 jaar!

    /   Reply  / 
 4. Mart

  Ook ik wil jouw even bedanken Herman. Lees je berichten elke dag met veel interesse, en denk dat de filmpjes straks ook weer een groot succes zullen gaan worden.Hoop dat je nog lang doorgaat met deze blog.

    /   Reply  / 
 5. Tienfan.nl

  Herman gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum. Hopelijk volgen er nog vele jaren..

    /   Reply  / 
 6. Peter

  Van harte gefeliciteerd en ga zo door!

    /   Reply  / 
 7. DigitaalMedia

  Gefeliciteerd met de alweer 3 jaar Zappen!

    /   Reply  / 
 8. //DESH\\

  Gefeliciteerd Herman! Ik kom bijna elke dag je site even bezoeken. Ga zo door dus!

    /   Reply  / 
 9. movies4u

  gefelisiteerd herman doe er nog 3 jaar bij of wel 30 jaar ik kan niet wacten tot de tv komt

    /   Reply  / 
 10. RJ

  Gefeliciteerd!

    /   Reply  / 
 11. !#Michael#!

  Gefeliciteerd en keep up 2 good work :D

    /   Reply  / 
 12. Soozy

  Proficiat! Ik lees je blog iedere dag. En altijd met veel plezier. Je schrijft echt ontzettend leuk en boeiend, zonder pretentieus te zijn. Een eigenschap die niet veel voor komt bij mensen die over programma’s berichten.

  Ik hoop je nog lang te mogen lezen!

    /   Reply  / 
 13. bart megens

  Herman,Gefeliciteerd. Ik lees al lang jouw blog. Er zijn in die tijd heel wat kanttekeningen over zappen gemaakt. Maar eerlijk is eerlijk; ik kom hier iedere dag , soms vaker, ik lees het met veel plezier.
  Hoe vol ,

    /   Reply  / 
 14. Valpa

  Herman.. Super dat je dit elke dag weer voor al deze mensen wil doen! Al die tijd die je er in stopt, wordt mooi beloond, en dat hoort ook bij zo’n toplog als dit! En bijna 3 miljoen bezoekers in een jaar tijd.. daar mag je best trots op zijn ;)

    /   Reply  / 
 15. Chiel

  Daar sluit ik me helemaal bij aan! Keep on the good work!

    /   Reply  / 
 16. PINHEAD

  Gefeliciteerd!

    /   Reply  / 
 17. Jezus

  Zonder Zappen.blog.nl heb ik geen leven meer.

  Amen.

    /   Reply  / 
 18. Maarten

  Ga zo door! Ik verheug me al op de flmpjes!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>