Paul de Leeuw maakt programma voor Vlaamse VTM

Het lijkt erop dat Paul de Leeuw dit najaar een uitstapje gaat maken naar de commerciële Vlaamse televisiezender VTM. De presentator, die in dienst is van de VARA, dook op in filmpje dat door VTM zelf online is gezet. Hierin is te zien hoe De Leeuw een rondleiding krijgt door de studio’s van VTM. Naar alle waarschijnlijkheid wordt het een studioprogramma waarin De Leeuw Vlaanderen gaat ontdekken.

De woordvoerster van de Vlaamse Media Maatschappij, waar VTM onderdeel van uitmaakt, bevestigt op Twitter dat De Leeuw dit najaar een programma voor de VTM gaat maken. De Leeuw sluit het filmpje af met de woorden dat hij ‘iets’ voor de VTM gaat doen. De verdere invulling is nog onbekend – waarschijnlijk ook voor de presentator zelf. Ook of het een co-productie met de VARA betreft is nog niet duidelijk.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Paul de Leeuw maakt programma voor Vlaamse VTM

 1. Martijn

  Een co-productie lijkt me sterk. Een publieke omroep met een commerciele….

    /   Reply  / 
  1. Levi

   De Avro maakte 71 Graden Noord ook samen met 2BE of VTM. Als ik me niet vergis zijn er nog meer programma’s van de NPO die in coproductie met Vlaamse commerciele tv worden gemaakt.

     /   Reply  / 
 2. Jaap

  Toch een studioprogramma zou je zeggen, waarvoor krijgt hij anders een rondleiding door het studiocomplex. Verder opvallend dat een groot deel van het EVA MEDIA team ook is te zien op de video, directie en medewerkers.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Programma Paul de Leeuw heet ‘De Vlaamse Leeuw’ | Zappen

 4. Pingback: Paul de Leeuw in de luwte terug op twitter | Zappen

 5. Pingback: Paul de Leeuw heeft het moeilijk in docu De Entertainer | Zappen

 6. Pingback: Paul de Leeuw: Spannend om voor mij te werken | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>