Kijkcijfers vrijdag: 1,3 miljoen kijkers finale K3 Zoekt K3

k3De ontknoping van K3 Zoekt K3 heeft fors meer kijkers naar SBS 6 getrokken dan de afgelopen weken. De finale is goed voor 1,3 miljoen kijkers, ruim een half miljoen meer dan bij de halve finale van vorige week. Het finalemoment, even voor de klok van 23.00 uur, trekt zelfs 1,9 miljoen kijkers. Bij K2 Zoekt K3 was de finale toentertijd ook goed voor een enorme uitschieter van bijna 2,5 miljoen kijkers.

K3 Zoekt K3 pakt het brons op primetime. De seizoensfinale van Flikken Maastricht is goed voor zilver met 1,8 miljoen kijkers. The Voice of Holland blijft de leider met 2,2 miljoen kijkers.

De finale van K3 Zoekt K3 kent een rommelig verloop; na de eerste stemronde vallen er 3 van de 8 mogelijke K3-combinaties af, maar alle zes de meisjes zijn nog in de race. De kandidaten zelf hebben op dat moment ook niet goed het overzicht van hoe het er nu voorstaat. Uiteindelijk vormen Hanna, Klaasje en Marthe de nieuwe K3.

Schermafbeelding 2015-11-07 om 09.53.21

Zie ook:
Kijkcijfers zondag: Miljoenenjacht winnaar op primetime
Kijkcijfers zaterdag: 653 duizend kijkers 5 Tegen 5
Kijkcijfers vrijdag: K3 zoekt K3 en The Voice in de lift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>