Kijkcijfers vrijdag: 1,1 miljoen kijkers RTL Late Night

humberto tanHet zijn tumultueuze tijden voor Humberto Tan. Ligt hij eerst onder vuur wegens teruglopende kijkcijfers, de laatste weken is zijn privé-leven gesprek van de dag. De man beleeft een kleine opsteker met de kijkcijfers over vrijdagavond. Zijn RTL Late Night scoort 1,1 miljoen kijkers, ruim meer dan de 784 duizend kijkers voor Pauw.

De zomertijd en het mooie weer dreunen door in de kijkcijfermeting. De absolute aantallen liggen gedurende een groot deel van de avond een stuk lager dan gebruikelijk. Iets waar SBS 6 van profiteert, de zender ziet zijn vrijdagavondsoaps opeens wel terug in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. De avonturen van de Toppers trekken 455 duizend kijkers, terwijl Andy & Melisa uitkomen op 431 duizend kijkers.

De winnaar op primetime blijft The Voice Kids met 1,6 miljoen kijkers. De seizoensfinale van The Night Manager op NPO1 komt nipt boven het miljoen uit, terwijl Eén Tegen 100 met Caroline Tensen 1,5 miljoen kijkers scoort. Op zusterzender NPO2 is de quiz 2 Voor 12 goed voor 933 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-04-01 om 10.13.11

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 3,5 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: 2,5 miljoen kijkers nederlaag Oranje
Kijkcijfers vrijdag: Half miljoen kijkers Toppers-soap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>