Kijkcijfers zaterdag: Mindf*ck grote winnaar

MINDFCK_Seizoen2RTL 4 heeft de zaterdagavond verloren aan NPO1. Op primetime trekt Mindf*ck 1,9 miljoen kijkers. De verhuizing van jongerenzender NPO3 naar het hoofdpodium is dus een wijs besluit geweest. Aansluitend trekt De Kwis nog eens dik 1,5 miljoen kijkers. De afscheidsronde van Koefnoen gaat van start met 1,2 miljoen kijkers.

Op RTL 4 zakt Janzen & Van Dijk: Voor al uw Bruiloften en Partijen weg tot krap 1,2 miljoen kijkers. Het Zijn Net Mensen realiseert nagenoeg dezelfde score.

SBS 6 zet de film Identity Thief in, maar trekt daarmee nauwelijks kijkers. Stichting Kijkonderzoek registreert er slechts 184 duizend. Het betekent dat RTL 5 met Smurfs 2 de zender voorbijgaat, naar die familiefilm kijken 404 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-04-02 om 11.20.27

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,1 miljoen kijkers RTL Late Night
- Kijkcijfers zondag: 3,5 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: 2,5 miljoen kijkers nederlaag Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>