Kijkcijfers zondag: 478 duizend kijkers slot Carlo’s TV Café

carlo's tv cafeOp zondagmiddag is de laatste Carlo’s TV Café van dit seizoen uitgezonden. Het programma gaat al vroeg de zomerstop in, terwijl deze ook al iets later in het seizoen start. Het zondagmiddagprogramma houdt wat dat betreft aardig de wintertijd aan. De slotaflevering met daarin heel de familie Boszhard trekt 478 duizend kijkers.

De winnaar op zondagavond blijft Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Het is menens bij boer Herman, hij moet bekennen voor welk meisje hij definitief gaat. De uitzending trekt bijna 3,9 miljoen kijkers. Aansluitend blijven er 1,7 miljoen zitten voor De TV Show.

De apotheose in het Eredivisie Voetbal trekt ook het nodige bekijks. Studio Sport Eredivisie wordt gezien door 2,8 miljoen mensen, de wedstrijd Ajax – Feyenoord trekt op Fox Sports overdag al 749 duizend kijkers.

RTL 4 weet bijna 1,8 miljoen kijkers aan zich te binden met Miljoenenjacht, daarna is Familie Kruys goed voor 1,3 miljoen kijkers.

Op SBS 6 noteert Wegmisbruikers 503 duizend kijkers, Stichting Kijkonderzoek telt nog eens 678 duizend kijkers voor Undercover in Nederland.

Schermafbeelding 2017-04-03 om 07.41.59

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Mindf*ck grote winnaar
- Kijkcijfers vrijdag: 1,1 miljoen kijkers RTL Late Night
- Kijkcijfers zondag: 3,5 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>