Topchef Academy trekt 112 duizend kijkers

topchef academy miljuschka witzenhausen martijn krabbeDe nieuwe vooravond van RTL 5 is niet best uit de startblokken gekomen. Galileo trekt op een nieuw tijdstip 168 duizend kijkers, maar Topchef Academy stelt zwaar teleur met slechts 112 duizend kijkers. De kookshow begint deze week om 19.40 uur maar verhuist vanaf maandag naar 19.30 uur. 

 

Ook voor Net 5 is het een spannende ochtend, want de kijkcijfers voor Peking Express zijn bekend.

Het programma keert na een afwezigheid van vijf jaar terug op Net 5 en trekt 376 duizend kijkers. Het is daarmee het best bekeken programma van de zender, maar komt niet voor in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Daarvoor ligt de ondergrens op 458 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>