Kijkcijfers vrijdag: Eén Tegen 100 passeert The Voice Kids

foto: Esther GebuisThe Voice Kids is niet langer de winnaar op vrijdagavond. De kijkcijfers voor de talentenjacht zijn de afgelopen weken steevast wat gedaald tot 1,5 miljoen kijkers nu. Caroline Tensen weet op primetime een fractie meer kijkers te scoren met Eén Tegen 100. Ook de Vlaamse misdaadserie Commissaris Witse hijgt The Voice Kids in de nek.

SBS 6 komt op primetime niet in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek voor. De soap rondom De Toppers trekt 354 duizend kijkers, Andy & Melisa komen uit op 342 duizend kijkers.

Op NPO2 is 2 Voor 12 een succes met 816 duizend kijkers, terwijl Twan Huys weer eens op NPO3 een aflevering College Tour brengt. Het interview met Ed Sheeran is goed voor 455 duizend kijkers.

Op de late avond gaat Pauw er met de winst vandoor, Jeroen trekt 948 duizend kijkers versus 887 duizend kijkers voor RTL Late Night en 773 duizend kijkers voor Hart van Nederland.

Schermafbeelding 2017-04-08 om 10.47.33

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 478 duizend kijkers slot Carlo’s TV Café
- Kijkcijfers zaterdag: Mindf*ck grote winnaar
- Kijkcijfers vrijdag: 1,1 miljoen kijkers RTL Late Night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>