Kijkcijfers zaterdag: Mindf*ck door grens 2 miljoen

victor mids Na een overdonderende seizoensstart vorige week bouwt Victor Mids zijn score nu nog verder uit. De tweede aflevering van Mindf*ck met Mark Rutte trekt 2,1 miljoen kijkers. Het is daarmee het best bekeken programma van de zaterdag, Mindf*ck zit zelfs boven het Acht Uur Journaal.

Ook De Kwis krijgt vleugels pal achter het mysterieuze kijkcijferkanon; de show met Paul de Leeuw trekt 1,7 miljoen kijkers. Daarna blijven er 1,3 miljoen mensen zitten voor Het Beste van Koefnoen: Creatief met Archief.

RTL 4 heeft duidelijk last van het succes van NPO1. De trouwshow Janzen & Van Dijk: Voor al uw Bruiloften & Partijen zakt door het miljoen heen en komt uit op 915 duizend kijkers. Dierenpanelshow Het Zijn Net Mensen trekt 989 duizend liefhebbers.

SBS 6 heeft de familiefilm overboord gegooid en zet herhalingen van amusement in op zaterdag. Ninja Warrior komt uit op 268 duizend kijkers, Wedden dat ik het kan noteert 364 duizend kijkers in de meting van Stichting Kijkonderzoek.

Schermafbeelding 2017-04-09 om 12.51.49

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Eén Tegen 100 passeert The Voice Kids
- Kijkcijfers zondag: 478 duizend kijkers slot Carlo’s TV Café
- Kijkcijfers zaterdag: Mindf*ck grote winnaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>