The Passion weer boven grens 3 miljoen

the-passionHet Paasverhaal blijft ontroeren. Naar de zevende editie van The Passion kijken bijna 3,1 miljoen mensen, blijkt uit de meting door Stichting Kijkonderzoek. Dat zijn er weliswaar iets minder dan een jaar geleden, het bewijst dat de makers ook met een relatief onbekende cast een groot publiek weten te bereiken.

Vanzelfsprekend staat The Passion bovenaan in de dag top 25, ondanks concurrentie van Europa League-voetbal. De wedstrijd die wordt gewonnen door Ajax trekt 1,6 miljoen kijkers naar RTL 7.

RTL 4 heeft duidelijk last van de concurrentie. Help, Mijn Man Is Klusser, doorgaans een kijkcijferkanon, blijft steken op 491 duizend kijkers terwijl Beste Kijkers niet verder komt dan 415 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>