Kijkcijfers vrijdag: Belgische krimi Witse aan kop

witseNPO1 neemt op vrijdagavond de leiding met de aangekochte Belgische politieserie Commissaris Witse. De krimi trekt 1,6 miljoen kijkers en is daarmee de winnaar op primetime. Meteen daarna trekt Caroline Tensen 1,4 miljoen kijkers met Eén Tegen 100.

Op RTL 4 is de halve finale van The Voice Kids goed voor 1,5 miljoen kijkers.

SBS 6 blijft op reality vertrouwen. De soap van de Toppers is met 395 duizend kijkers hekkensluiter van de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. De avonturen van Andy & Melisa trekken 351 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-04-15 om 11.19.37

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 3,8 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: Mindf*ck door grens 2 miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: Eén Tegen 100 passeert The Voice Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>