Kijkcijfers zaterdag: Kijkcijferval Janzen & Van Dijk gestuit

janzen van dijk bruiloftenIn drie weken tijd zakt Janzen & Van Dijk: Voor al uw Bruiloften en Partijen van 1,4 miljoen kijkers naar 915 duizend kijkers. Maar de kijkcijferval lijkt gestuit, want deze zaterdag noteert de trouwshow 929 duizend kijkers. Het blonde duo bezet daarmee de 11de plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek met een marktaandeel van 15,5 procent (doelgroep 6+).

Mindf*ck blijft de grote winnaar op zaterdag met bijna 2,1 miljoen kijkers. Victor Mids helpt wederom De Kwis stevig in het zadel met 1,6 miljoen kijkers. De afscheidstournee van Koefnoen is deze week goed voor 1,2 miljoen kijkers.

SBS 6 herhaalt Ninja Warrior en Wedden Dat Ik Het Kan op de zaterdag, maar komt daarmee niet verder dan 316 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-04-17 om 11.54.47

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Belgische krimi Witse aan kop
- Kijkcijfers zondag: 3,8 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: Mindf*ck door grens 2 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>