Wilfried de Jong neemt tv-interview koning Willem-Alexander af

interview-koning-50-jaar-1-wilfried de jongEens in de zoveel tijd geeft koning Willem-Alexander een interview. Vaak is dat op memorabele momenten, in eerdere gevallen daags voor zijn bruiloft of het bestijgen van de troon. Volgende week ziet de vorst Abraham en dat is weer zo’n moment voor een tv-interview. Aan Wilfried de Jong de eer om dit af te nemen.

Het interview zal woensdagavond worden uitgezonden, gelijktijdig op NPO1 en RTL 4. Wilfried de Jong is bekend van tv-programma’s als Holland Sport, Zomergasten en 24 Uur Met. De koning praat onder meer over zijn jonge jaren op kasteel Drakensteyn, zijn speciale band met Nelson Mandela en zijn succesvolle deelname aan de Elfstedentocht, maar ook over het verlies van zijn broer Friso en de ramp met vlucht MH17.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>