Kijkcijfers zaterdag: NPO1 grote winnaar met Mindf*ck

mindfuck victor midsNPO1 blijft de grote winnaar op zaterdagavond. Met Mindf*ck schurkt de zender op primetime tegen de 2 miljoen kijkers aan. Bovendien zorgt Victor Mids voor een prima doorkijk naar De Kwis, goed voor 1,6 miljoen kijkers. Het Beste van Koefnoen is deze week goed voor 1,1 miljoen kijkers.

Op RTL 4 is de laatste Janzen & Van Dijk: Voor al uw Bruiloften en Partijen te zien. De zesde aflevering trekt 902 duizend kijkers, het laagste van dit seizoen. Daarna volgt Het Zijn Net Mensen, goed voor 951 duizend kijkers.

De herhaling van Ninja Warrior op SBS 6 trekt 288 duizend kijkers, een herhaling van Wedden Dat Ik Het Kan komt uit op 346 duizend kijkers, meldt Stichting Kijkonderzoek.

Schermafbeelding 2017-04-23 om 14.30.46

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,9 miljoen kijkers finale The Voice Kids
- Kijkcijfers zondag: 3,5 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: Kijkcijferval Janzen & Van Dijk gestuit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>