3 miljoen kijkers Koningsdag 2017

Koningsdag-1Nederland houdt van de monarchie, afgaan de op de kijkcijfers dezer dagen. Woensdagavond kijken al meer dan 4 miljoen mensen naar het interview met koning Willem-Alexander en gisteren zitten er opnieuw 3 miljoen mensen voor de buis voor de registratie van Koningsdag 2017.

‘s Avonds maakt De Wereld Draait Door plaats voor een samenvatting van Koningsdag 2017, hier schakelen 842 duizend kijkers voor in, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek. Het Koningsdagconcert op NPO2 wordt gezien door 822 duizend mensen.

Op primetime gaat NPO1 er met de winst vandoor, Helden van de Wildernis is goed voor 1,3 miljoen kijkers versus 1,2 miljoen bij Help, Mijn Man Is Klusser. De finale van Ninja Warrior op SBS 6 is goed voor 511 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>