Kijkcijfers vrijdag: Holland’s Got Talent ruim aan kop

holland's got talentHet negende seizoen Holland’s Got Talent is voortvarend uit de startblokken gekomen. Met bijna 1,9 miljoen kijkers en een marktaandeel van 30,6% (doelgroep 6+) is de talentenjacht de grote winnaar op primetime. Holland’s Got Talent verslaat met gemak de programmering van NPO1; daar zijn Commissaris Witse en Eén Tegen 100 elk goed voor bijna 1,6 miljoen kijkers.

Ondertussen gaat het niet goed met de vrijdagavond van SBS 6. Beide soaps zijn nu uit de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek gezakt. De avonturen van De Toppers worden door 390 duizend mensen gezien, de verwikkelingen in het casino komen niet verder dan 297 duizend kijkers.

Op NPO2 begint het programma Gort over Grens, daar kijken 496 duizend mensen naar. College Tour is vervolgens goed voor 463 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-04-29 om 10.53.52

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw eindigt boven 4 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: NPO1 grote winnaar met Mindf*ck
- Kijkcijfers vrijdag: 1,9 miljoen kijkers finale The Voice Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>