Kijkcijfers zondag: 1,1 miljoen kijkers It Takes 2

it takes 2 jamai gordonHet tweede seizoen It Takes 2 is redelijk goed uit de startblokken gekomen. Naar de zangwedstrijd kijken dik 1,1 miljoen kijkers, goed voor 18% marktaandeel (doelgroep 6+) en een zesde plaats in de dag top 25 van Sichting Kijkonderzoek. It Takes 2 legt het af tegen de huldiging van Vitesse en de KNVB Beker en tegen de programmering op NPO1.

Want SBS 6 doet heel goede zaken met de ontknoping van deze voetbalcompetitie. De wedstrijd AZ – Vitesse wordt door 1,8 miljoen kijkers gezien, de huldiging trekt nog eens 1,2 miljoen kijkers. Op primetime blijven er 755 duizend mensen zitten voor Wegmisbruikers, Oplichters in het Buitenland komt uit op 872 duizend kijkers.

De Reünie op NPO1 trekt 1,6 miljoen kijkers, nagenoeg eenzelfde aantal blijft zitten voor De TV Show.

Schermafbeelding 2017-05-01 om 12.06.38

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 1,4 miljoen kijkers Wie Ben Ik?
- Kijkcijfers vrijdag: Holland’s Got Talent ruim aan kop
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw eindigt boven 4 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>