Kijkcijfers zaterdag: Comeback Mis(s) Verkiezing niet in trek

Naar de eerste Mis(s) Verkiezing in 2006 kijken ruim 1,5 miljoen mensen. Een gat in de markt, Lucille Werner weet het concept zelfs aan het buitenland te slijten. Tien jaar lang ligt het idee in eigen land op de plank, maar gisteren brengt SBS 6 dan met veel tamtam de verkiezing terug. De kijker weet het niet te vinden. De avondvullende show komt niet verder dan 353 duizend kijkers, goed voor een 23ste plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Mirande Bakker wint de schoonheidscompetitie.

De kijker is dan ook niet gewend dat SBS 6 op zaterdagavond met dergelijk amusement komt; de afgelopen maanden zijn familiefilms en herhalingen uitgezonden op de primetime uren.

De grote winnaar blijft NPO1, waar Mindf*ck 2 miljoen kijkers trekt. De Kwis is meteen daarna goed voor 1,7 miljoen kijkers. Koefnoen scoort 876 duizend kijkers.

Op RTL 4 is eerste De Jongens tegen de Meisjes te zien, de panelshow trekt 896 duizend kijkers. De tweede aflevering Wie Ben Ik? van dit seizoen komt uit op krap 1,2 miljoen kijkers, een verlies van 200 duizend kijkers ten opzichte van vorige week.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,2 miljoen kijkers RTL Late Night
- Kijkcijfers zondag: 1,1 miljoen kijkers It Takes 2
- Kijkcijfers zaterdag: 1,4 miljoen kijkers Wie Ben Ik?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>