Kijkcijfers vrijdag: 1,8 miljoen kijkers Holland’s Got Talent

holland's got talentHet gaat goed met de vrijdagavond van RTL 4. Met Holland’s Got Talent wint de zender op primetime met gemak van NPO1. De talentenjacht trekt 1,8 miljoen kijkers terwijl Witse en Eén Tegen 100 elk tegen de 1,4 miljoen aanschuiven. De battle op late night wordt deze avond eveneens door RTL 4 gewonnen; 1,2 miljoen kijkers voor Humberto Tan versus 775 duizend kijkers voor Jeroen Pauw.

Op NPO2 is College Tour met Arjen Lubach te zien, de uitzending trekt 559 duizend kijkers. Het wijnprogramma Gort over de Grens trekt op deze zender 431 duizend kijkers.

SBS 6 komt met zijn primetime-programmering niet voor in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. DeToppers-soap is weggezakt tot 287 duizend kijkers, de reality-serie in het casino komt niet verder dan 249 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-05-13 om 11.24.40

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 2,8 miljoen kijkers Studio Sport Eredivisie
- Kijkcijfers zaterdag: Comeback Mis(s) Verkiezing niet in trek
- Kijkcijfers vrijdag: 1,2 miljoen kijkers RTL Late Night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>