Kijkcijfers zaterdag: 4,1 miljoen kijkers Songfestival

foto: Robin KamphuisOG3NE heeft veel kijkers naar NPO1 getrokken met hun finaleplaats bij het Eurovisie Songfestival. De show trekt 4,1 miljoen kijkers. Deze editie legt het daarmee wel af tegen de jaren dat Nederland ook in de finale stond; Douwe Bob trok 4,3 miljoen kijkers, de Common Linnets en Anouk schurkten tegen de 5 miljoen kijkers aan.

OG3NE eindigt als vijfde als het aan de vakjury ligt, maar de televoters zien de Nederlandse inzending minder zitten. Uiteindelijk eindigt de act op een elfde plaats. Portugal wint.

Desalniettemin is het Eurovisie Songfestival de verpletterende winnaar op zaterdagavond. Op RTL 4 komt De Jongens tegen de Meisjes nog uit op 790 duizend kijkers, de registratie van Armin Only trekt 253 duizend kijkers. Dit is overigens voldoende voor een plek in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

SBS 6 programmeert de film The Zookeeper en komt daarmee niet verder dan 202 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-05-14 om 15.10.45

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,8 miljoen kijkers Holland’s Got Talent
- Kijkcijfers zondag: 2,8 miljoen kijkers Studio Sport Eredivisie
- Kijkcijfers zaterdag: Comeback Mis(s) Verkiezing niet in trek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>