RTL 5 scoort met Adam Zoekt Eva VIPs

adam zoekt eva vipsVoor de commerciële zenders was het een spannende donderdagavond waarop vier nieuwe programma’s van start gingen. Bij RTL 5 kan voorzichtig de vlag uit, de eerste Adam Zoekt Eva VIPs trekt 690 duizend kijkers. Dat is ver boven het zendergemiddelende van de jongerenzender. Aansluitend noteert Jensen USA nog eens 340 duizend kijkers. 

 

Op RTL 4 ging het laatste seizoen Hotter than my Daughter in premiere met 859 duizend kijkers – en dat is dan weer beneden het gemiddelde van RTL 4. Daarna kwam Beste Kijkers uit op 871 duizend kijkers.

Dennis van der Geest begon op SBS 6 aan De Wereld rond met 80-jarigen. Naar het feelgood reality-programma keken 738 duizend kijkers. Dat is meer dan wat SBS de afgelopen weken presteerde met 5 Golden Rings of Wat Vindt Nederland.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>