Frank Masmeijer rekent op tv-comeback na drugszaak

frank masmeijerDe zaak Frank Masmeijer ligt nog bij de Belgische rechter. Afgaande op berichtgeving in de media komt dat tot een veroordeling, na het nieuws dat de voormalig showmaster zijn aandeel in een drugszaak heeft bekend. Iets wat hij vandaag in het AD overigens betwist. “Dat ik heb bekend is fake news. Media hebben dat klakkeloos overgenomen.” Zelf denkt hij dan ook dat hij er goed van af zal komen bij de uitspraak, om daarna een tv-comeback te maken.

De in België woonachtige Masmeijer vertelt in de krant: “Ik leef nu uit mijn spaarvarken. En ik ben niet zielig, maar ik moet wel weer wat verdienen straks. Direct na de uitspraak komt een verschrikkelijk spannend boek uit met mijn complete, werkelijke verhaal (titel: Frank en Vrij, red.). Er zijn meerdere partijen met interesse voor een film of documentaire over mijn leven. Van Showmaster tot in de gevangenis. Media-ondernemer Richard Otto, die ook bezig is met een tv-serie over V&D, helpt mij daar bij. Ook is er gesproken over diverse tv-formats, maar dit kan allemaal pas concreet worden als de rechter uitspraak heeft gedaan en ik dit kan afsluiten. Ik denk niet dat mijn televisiecarrière nu voorbij is.”

Overigens heeft SBS 6 vorig jaar aangekondigd met een docusoap rondom de familie Masmeijer te komen. Daar zijn opnames voor geweest, maar het project ligt op dit moment helemaal stil.

Lees het hele interview met Frank Masmeijer in het AD via Blendle.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>