Meer kijkers Adam Zoekt Eva VIPs

adam zoekt eva vipsRTL 5 scoort opnieuw met Adam Zoekt Eva VIPs. Trekt de blote datingshow vorige week nog 690 duizend kijkers, deze week plust het programma nar 741 duizend kijkers. Te zien is hoe Inge de Bruijn zich openstelt voor de liefde, maar met lege handen naar huis gaat. Adam Zoekt Eva VIPs verslaat Hotter than my Daughter van RTL 4, dat op exact hetzelfde tijdstip wordt uitgezonden.

Het programma van Gordon noteert 587 duizend kijkers, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek. Op hetzelfde moment is De Wereld Rond met 80-jarigen goed voor 746 duizend kijkers, nagenoeg stabiel ten opzichte van vorige week. NPO1 is de winnaar op primetime met DWDD University – Spionage. De uitzending trekt 883 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>