Kijkcijfers zaterdag: Wie Ben Ik? primetime winnaar

wie ben ik logoWie Ben Ik? is het best bekeken programma op de primetime zaterdagavond. Het tv-spelletje trekt 978 duizend kijkers en laat daarmee de concurrentie achter zich. Aansluitend is de speciale Puur Geluk goed voor 933 duizend kijkers. De Jongens tegen te Meisjes moet genoegen nemen met 803 duizend kijkers.

De panelshow legt het in zijn tijdslot daarmee af tegen NPO1, waar De Beste Zangers goed is voor 839 duizend kijkers. De tweede aflevering van De Kleine Lettertjes komt uit op 673 duizend kijkers, Stadsmormels noteert 602 duizend kijkers.

SBS 6 zet in op de film Gameplan, maar weet daarmee nauwelijks kijkers te trekken. De film komt niet verder dan 194 duizend kijkers, onvoldoende voor een plek in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

Schermafbeelding 2017-05-28 om 11.45.00

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 956 duizend kijkers GTST
- Kijkcijfers zondag: 796 duizend kijkers Stegeman op de Bres
- Kijkcijfers zaterdag: Beste Zangers winnaar op primetime

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>