Topstars geflopt en opgedoekt

Het kinderprogramma Topstars, dat bij de Tros was te zien, keert niet terug op televisie. Dat gerucht zong al enige dagen rond op internet, de Tros heeft het nu officieel bevestigd. De serie was niet succesvol genoeg om voort te zetten, nu blijkt de aflevering van 29 december plotseling de laatste te zijn geweest.

Topstars is van origine een Belgisch format en aldaar razendsuccesvol. Dat was ook de bedoeling van de Nederlandse versie, maar de kijkcijfers lieten te wensen over. De bijbehorende singles groeiden uit tot bescheiden hits, waarvan het duo Bo & Monica nog het meest in de smaak vielen. Maar veel andere tienerpopsensaties gaven Topstars het nakijken. Fans reageren teleurgesteld. Zal de Tros nog met een andere kindersoap komen?

Zie ook:
- NLpop: Te min voor Katja, jong genoeg voor hit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Topstars geflopt en opgedoekt

  1. Jildou

    Wat hier staat is niet waar. Het komt niet door de kijkcijfers. Want zapp wou zelf Topstars niet meer uitzenden. Waarom weet ik niet. Maar er schijnt wel een nieuwe serie te komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>