Chantal Janzen en Ruben Nicolai weer duo in Wie is mijn Ex?

De eerder opgenomen pilot van Wie is mijn Ex is goed genoeg bevonden door de Avro en zendercoördinator. Vanaf 24 juli is het nieuwe programma op televisie te zien. Bij mijn weten was het aanvankelijk de bedoeling om Ruben Nicolai en Tijl Beckand weer in deze quiz te plaatsen, maar laatstgenoemde lijkt er nu niet meer in voor te komen. Wel is Ruben gebleven. De presentatie is in handen van Chantal Jazen. De samenwerking bij thema-avond Zoooo 30 is dus bevallen.

In Wie is mijn Ex moet Ruben samen met zijn panel raden wie de echte ex van de kandidaat is. De kandidaat en zijn of haar exen bluffen, improviseren, charmeren, liegen en bedriegen. Chantal Janzen leidt, voert, stuurt en steunt. Het panel graaft, zoekt, speurt en gokt: wie is de enige echte ex? Dit is een uniek en helder feel good spel, met een prettig scherp randje. Er wordt gestre­den om geld, er wordt ingezet en gekozen, maar uiteindelijk gaat het om de eer, de vooroordelen en de humor. Wie kan het meest overtuigend bluffen over liefde?

Zie ook:
- Ruben Nicolai en Tijl Beckand zoeken exen
- Budget TV keert niet terug, doorstart als Club Melchior

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Chantal Janzen en Ruben Nicolai weer duo in Wie is mijn Ex?

 1. Judy

  En de eerste aflevering is met Gerard Ekdom???

    /   Reply  / 
 2. Judy

  Of lijkt dat maar zo?

    /   Reply  / 
 3. Vincent

  Dat lijkt maar zo… De show is niet met BN-ers. Dit is een foto van het programma Zoooo 30 dat Chantal en Ruben een paar maanden geleden maakten.

    /   Reply  / 
 4. Tosca

  Maak er even Chantal Jansen van of is het met twee s-en?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>