Tros verliest Viviënne van den Assem

Viviënne van den Assem vertrekt bij de Tros. De presentatrice, die enkele kinderprogramma’s mocht presenteren, vindt dat ze zich niet genoeg kan ontplooien bij ‘de grootste familie van Nederland’ en zal daarom na volgende maand uit dienst treden. Een nieuwe werkgever is nog niet bekend, wel geeft Viviënne aan RTL Boulevard aan graag meer te willen acteren.

Bij de Tros maakte ze onder andere Mijn Vader Is de Beste, wat ze verloor aan Monique Smit. Dat vond ze jammer, gaf ze in interviews aan. Wel mocht Viviënne een rolletje vertolken in Flikken Maastricht, de succesvolle politieserie van de Tros.  Ze werd in de zomer van 2010 aangetrokken om de familieshows van de omroep te presenteren.

Zie ook:
- Viviënne vindt verlies Mijn Vader Is de Beste ‘jammer’
- Monique vervangt Viviënne bij Mijn Vader Is de Beste
- Mijn Vader is de Beste: Yolanthe eruit, Viviënne erin
- Tros trekt Viviënne van den Assem aan voor familieshows

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Tros verliest Viviënne van den Assem

 1. D

  Wat heeft de Tros toch met dat inteeltdorp? Ik kan daar met mijn verstand niet bij. Vivienne was onderhand nog het enige lichtpuntje van de Tros. Goed dat ze weg is!

    /   Reply  / 
 2. Marcel Versteeg

  Erg jammer! Vind haar een leuke verschijning, typisch TROS gezicht en een goede aanvulling op de bestaande gezichten. Had haar doorgroei mogelijkheden gegund zoals Kim-Lian bij de AVRO :)

    /   Reply  / 
 3. Robin D.

  Tja.. het is Volendam wat de klok doet slaan bij de Tros.

    /   Reply  / 
  1. Jordy

   Helaas… Ik ben bekend met de Nederlandse muziek en kan pruimen wat de TROS uitzendt, maar zelfs mij komt de Volendamse voortrekkerij ZWAAR de neus uit. Walgelijk.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>