Wie Is de Mol? krijgt live finale

De ontknoping van het nieuwe seizoen Wie Is de Mol? wordt een live evenement. De AvroTros strijkt neer in zijn Vondel CS (het oude Filmmuseum) om aldaar een live-uitzending te maken van de finale van Wie Is de Mol?. In het verleden werd de slotaflevering enkele weken voor uitzending (en dus maanden na de reis) opgenomen. Nu presenteert Art Rooijakkers deze liveshow, waarbij de tien kandidaten aanwezig zijn. Via grote schermen kunnen zogeheten Molloten in het Vondelpark meekijken.

Bij de 2015-presentatie van de publieke omroep gisteren kwam al naar voren dat NPO1 meer events wil uitzenden, om zo de jongere kijker meer te betrekken bij de zender. Deze zet bij Wie Is de Mol? is daar een goed voorbeeld van.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>