Geen Lingo, wel Pointless voor Lucille Werner

Lucille-Werner-Lingo_cropped-92-480-360-64-39Lucille Werner keert terug op tv met een dagelijks spelletje. Deze zomer zal toch geen Lingo te zien zijn, maar wel de nieuwe kennisquiz Pointless. Het spelletje, afkomstig van de BBC, zal vanaf juli op het tijdslot van DWDD op NPO1 worden uitgezonden. Doel voor kandidaten is om zo min mogelijk punten te scoren.

Het antwoord dat het minst voor de hand ligt heeft de laagste score; de kandidaat met het minst aantal punten is de winnaar van de jackpot.

Lucille vertelt aan RTL Boulevard: “Ik raakte verslaafd aan dit spelletje. Het is me gelukt om heel enthousiast over dit programma te zijn.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>