Frans Bauer zet tv-carriere op laag pitje

frans bauerHet lijkt erop dat Frans Bauer minder televisie gaat maken. De reden is niet dat de publieke omroep minder amusement mag gaan maken, maar de ambities van Frans zelf zijn anders. Hij wil zich weer meer gaan richten op het bestaan als artiest en volkszanger, en dus meer optreden in feesttenten.

 

Al een tijdje doen geruchten de ronde dat Frans een transfer gaat maken naar SBS 6. In Carlo’s TV Café ontkent hij dat niet, maar hij ontkracht het evenmin. “Ik heb de komende tijd een periode voor mezelf genomen om weer helemaal terug te gaan naar het artiest zijn. Tijd voor bezinning wat ik wil gaan doen op het vlak van televisie.”

Frans zegt nog zeker in gesprek te zijn met AvroTros, maar onduidelijk is dus hoe zijn tv-toekomst er uit gaat zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>