Yes-R maakt prankshow What the #Hack voor NPO3

Yes-R WTHVolgende maand ziet What the #Hack het levenslicht, een nieuw programma met Yes-R die nietsvermoedende internetgebruikers wijst op hun onvoorzichtige social mediagedrag. De presentator laat met verborgen cameragrappen zien wat er allemaal mis kan gaan wanneer selfies, wachtwoorden en privacygegevens op straat komen te liggen.

De opnames van What the #Hack?! zijn nu in volle gang. Yes-R is verbaasd hoe makkelijk mensen hun wachtwoorden aan hem verklappen en hoe hackers met speciale apparaatjes deze kunnen achterhalen. “Mijn doelwit zijn gebruikers die hun hele leven met ons delen en degenen die privacygevoelige informatie niet zo serieus nemen.”

De show komt op de primetime maandagavond van NPO3.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yes-R maakt prankshow What the #Hack voor NPO3

  1. Yoshi

    waarom geen trailer?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>