Buddy Vedder begint aan eerste Pandajournaal

pandajournaalDe pandakoorts loopt op, aanstaande woensdag komen de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya in Nederland. In aanloop naar dat heugelijke moment maakt Buddy Vedder het Pandajournaal, vanaf vanmiddag te zien op NPO3. Panda’s zien er lief uit, maar zegt Buddy in Kidsweek: “Het zijn gewoon gevaarlijke beren! Al vind ik ze er toch altijd grappig uitzien: ze zijn altijd zo chill!”

Buddy is voor het Pandajournaal op pad gegaan langs Ouwehands Dierenpark, waar een gigantisch verblijf is gebouwd voor de twee panda’s. Ook bezoekt hij een kweker van bamboe. GTST-collega Britt Scholte reist naar China om te kijken hoe panda’s daar leven. En bioloog Thijs Vuure brengt feitjes en weetjes over de bamboeberen.

Buddy zal woensdag zelf op Schiphol zijn om de panda’s welkom te heten, dat dan weer live te volgen is via een online Pandajournaal.

Pandajournaal, 17.30 uur, AvroTros (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>