Douwe Bob doet puntentelling voor Nederland op Songfestival

douwe bobDouwe Bob krijgt dit jaar de eer om namens Nederland de punten toe te kennen tijdens het Eurovisie Songfestival. Vorig jaar nog stond de zanger zelf op het podium met zijn Slow Down, waarmee hij net naast een top 10-notering greep. Zijn opvolger is gevonden in O’G3ne en het liedje Lights and Shadows.

De meiden staan op 11 mei in de halve finale, twee dagen later mag Douwe Bob dan in de live schakeling de punten uitdelen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>