Enthousiasme na eerste repetitie O’G3ne op Songfestival

OG3NE pb o'g3neAlle kandidaten van het Eurovisie Songfestival zijn aangekomen in Kiev, de eerste repetities zijn een feit. En dus kan de Songfestival-koorts nu gaan oplopen. Vanmiddag zijn de dames van O’G3ne voor het eerst op het podium gegaan, meteen in de outfits gemaakt door Tycho Boeker. Kenners spreken van een sterke eerste repetitie.

De choreografie loopt vrijwel meteen synchroon, Amy, Lisa en Shelley zijn goed bij stem en er is sprake van spannende cameravoering, zo luiden de geluiden uit Oekraïne. Van de eerste repetitie staat al een filmpje online, zij het gefilmd vanuit de zaal.

Tot dit weekend deed O’G3ne het nog niet zo heel goed in de peilingen. Afgaande op het aantal views op YouTube is Lights and Shadow eindigt in de middenmoot. Ook in diverse polls komt het nummer van O’G3ne niet in de top 10 voor.

De ervaring leert dat de kansen snel kunnen keren nu alle acts hebben gerepeteerd, en er echt een goede indruk ontstaat van de act.

Bekijk de eerste repetitie:

Wiwibloggs was heel kritisch, maar voorspelt nu top 10-positie O’G3ne:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>