Caroline Tensen doet tweede Marathon tegen Kanker

caroline tensenOp NPO1 is vanavond de speciale tv-show Marathon tegen Kanker te zien, waarin verschillende BN’ers zich inzetten voor KWF Kankerbestrijding. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen in het diepe en traint ze voor een triatlon. Daarnaast wandelt paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel van Amsterdam naar Alkmaar, komen Nick & Simon, Glennis Grace en songfestivaldeelnemers OG3NE optreden. Caroline Tensen presenteert voor de tweede keer de uitzending.

Olcay Gulsen heeft watervrees, wat het volbrengen van 40 kilometer wielrennen, 10 kilometer hardlopen en 1,5 kilometer zwemmen bemoeilijkt. Voor mentale en fysieke steun wordt ze bijgestaan door onder anderen Simon Keizer, Leontien van Moorsel, Rik Brandsteder, Churandy Martina en Maarten van der Weijden.

Marathon tegen Kanker, 21.25 uur, AvroTros (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>