Weer gebroken hart in Utopia: Ruud weggestemd

Het gaat niet goed met de liefde in Utopia. Nadat vorige maand Rienk en Nicoline al werden gescheiden, is er nu een breuk geforceerd tussen Billy en Ruud. Hoewel de twee trouwplannen hebben, is nieuwkomer Ezewieke onverbiddelijk. “Ruud, ondanks dat ik je een leuke gozer vind is de manier waarop jij je gedraagt voor de groep niet passend. Uiteindelijk heb ik een keuze moeten maken en gaat Ruud naar huis.” De actie van Ezewieke lijkt verstrekkende gevolgen te hebben.

Want Ruuds verloofde Billy ziet het allemaal niet meer zitten in Utopia. Ze heeft haar 24 uur bedenktijd aangevraagd en is voornemens om vanavond nog het Utopia-terrein te verlaten. Daarmee zou het programma in korte tijd enkele bewoners van de eerste uren verliezen. Iets wat voor de continuïteit van de reality-show niet goed is; veel kijkers schakelen juist in voor die favorieten.

Tegelijkertijd kan er met ‘de grote schoonmaak’ van oudste bewoners wel een frisse wind gaan waaien in Utopia. De laatste tijd draait het vooral om geld en zelfs belastingen, waardoor er voor de aanvankelijke idealen nog maar weinig ruimte is binnen de poorten van Utopia.

Zie ook:
- John de Mol wil eliminaties Utopia aanpakken
- Megatwist in Utopia: SBS 6 ook in 2015 door
- SBS 6 versterkt vooravond met dating realityshow

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Weer gebroken hart in Utopia: Ruud weggestemd

 1. Martijnjdd

  Billy en Ruud krijgen maand na maand de (negatieve) stemmen van de kijker, dus of het grote publiek rouwig is om hun vertrek valt te betwijfelen. Ze waren wel spraakmakend, maar gaven kennelijk ook veel ergenis.

    /   Reply  / 
 2. me

  Mooie foto billy, charmant

    /   Reply  / 
 3. Roy

  Graag een volgende keer niet in de titel vermelden wie er weg gestemd is, zie dit graag eerst op TV. Nu wist ik het van tevoren al, jammer!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>