Giorgio uit Utopia droomt van baan als presentator

Utopia-bewoner Giorgio zou het leuk vinden als hij na Utopia aan de slag kan als presentator. Dat vertelt hij in een interview met De Telegraaf, dat voor het eerst een gesprek heeft met iemand die nog in Utopia zit. Mocht hij het micro-paradijs verlaten, dan ziet hij zo’n baantje wel zitten. Daarop heeft hij al een voorschot genomen met een rol als quizmaster op de 500ste dag van Utopia.

Gio: “Omdat ik er vanaf het begin in zit, heb ik een aantal vragen bedacht die allemaal betrekking hebben op het programma. Zoals: hoe is de naam van het manke kuikentje dat is geadopteerd door Ruud en BILLY? Presenteren is beslist een kant die ik graag op zou willen.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Giorgio uit Utopia droomt van baan als presentator

  1. Vinn

    Oud nieuws, hij volgde presentatie lessen in Utopia en doet altijd de presentatie van Live in de Loods

      /   Reply  / 
  2. Kate

    Ben ik de enige die zich kapot ergert aan z’n zogenaamde ‘presentatietalent’

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>