Chinezen beginnen aan eigen variant Utopia

De internationale expansie van het Talpa-format Utopia bereikt een volgende stap. In China is vandaag een begin gemaakt met The 15 Of Us, een format gebaseerd op Utopia maar doorontwikkeld voor de Chinese markt. In het Oosterse land zijn meer dan 100.000 aanmeldingen gekomen, meldt Talpa trots.

Het verwezenlijken van dromen geldt als thema van The 15 Of Us. Tegen de achtergrond van een afgelegen berg in de oostelijke regio Tonglu toont het programma de belevenissen van 15 mannen en vrouwen afkomstig uit verschillende delen van China. De 15 doen hun best om voor de groep een passend ‘harmonieus, zelfvoorzienend’ thuis te creëren. Teamwork en consensus spelen belangrijke rollen, terwijl de ondertoon in de show er een van wederzijds respect en een positieve grondhouding zal zijn. Tegelijkertijd zijn de leef- en werkomstandigheden bij The 15 Of Us beslist experimenteel te noemen.

De vele nationale festivals die China kent, zullen een belangrijke rol in het programma spelen. Te denken valt met name aan evenementen waarbij de traditionele Chinese maankalender en de wisseling van de seizoenen aan de orde is. Op de berg in Tonglu worden verschillende festivals georganiseerd waarbij publiek welkom is.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>