SBS 6 ook in 2016 nog niet klaar met Utopia

Fans van Utopia kunnen hun hart ophalen, want SBS 6 heeft bevestigd ook in 2016 door te gaan met het reality-programma. Volgens de zender is de zoektocht naar de ideale samenleving nog in volle gang, en is het zodoende zonde om het project nu al te stoppen. Eind 2014 heeft John de Mol al bekendgemaakt dat Utopia voor onbepaalde tijd doorgaat (na de aanvankelijke looptijd van een jaar), maar natuurlijk moeten daar wel klinkende kijkcijfers tegenover staan.

Voor SBS 6 is Utopia een bouwsteen in de vooravond, bovendien online een eclatant succes.

Programmadirecteur Peter Lubbers laat weten: “Utopia weet elke werkdag gemiddeld 700.000 kijkers aan zich te binden. Hiermee scoort het programma bovengemiddeld voor SBS6 met 12,1% in de doelgroep 20 tot 54 jaar (gemiddeld 9,6%). Hiermee geeft Utopia een stabiele basis aan de vooravond van SBS6. Ook programma-inhoudelijk is het sociale experiment nog zeker niet ten einde. Daardoor biedt Utopia genoeg mogelijkheden voor 2016, en voor onze kijkers. Kortom: alle reden om door te gaan!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>