Hond Arthur alweer uit Utopia na klachten

Het verblijf van hond Arthur in Utopia is van korte duur geweest. Het dier is vandaag uit het SBS-paradijs gehaald, nadat er veel klachten van dierenliefhebbers zijn gekomen. Afgelopen weekend heeft Utopia-bewoner Ivan de hond nogal ruw gecorrigeerd en dat stuit op verzet vanuit de buitenwereld.

Arthur is twee weken terug in Utopia gekomen. Het beestje is nog niet zindelijk en moet dus worden opgevoed door zijn nieuwe baasjes. Ivan heeft daar een begin mee gemaakt. Toch betuigt hij spijt aan zijn medebewoners voor het incident. “Het welzijn van Arthur gaat mij boven alles, ik ben gek op dat beestje, daar mag geen enkele twijfel over bestaan. En als dat wel zo is, ondanks alle inzet van crèche tot cursus en puppycoach, dan is er maar één oplossing en dat is dat Arthur beter terug kan gaan naar zijn oorspronkelijke eigenaar.”

Dat besluit is vandaag dus definitief genomen.

Bekijk het incident (schop zit rond 2.50 minuten):

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>