Peter Jan Rens terug op tv bij SBS 6

OMG. Peter Jan Rens doet mee aan Sterren Springen op Zaterdag. De man die ooit gestalte gaf aan Meneer Kaktus is de laatste tijd alleen in het nieuws met faillissementen, curieuze incidenten of de zwangerschap van zijn 30 jaar jongere vriendin. En Eyeworks heeft hem op een gegeven moment gebeld om mee te doen aan Sterren Springen.

Peter Jan in De Telegraaf: “Ik vind het een intrigerend programma. Of misschien is bizar beter, want er valt niets te faken. Je doet het goed of niet. Daarbij moet ik ook nog zorgen dat ik mijn hoogtevrees onder controle krijg. Daarvan heb ik al een paar nachten wakker gelegen.”

Als het aan Peter Jan ligt, blijft zijn comeback op de televisie niet beperkt tot de duikplank. “Dit is een kans om weer opnieuw te beginnen op tv. Ik heb zoveel dingen gedaan, maar zoals vroeger is het niet meer geweest.” Bovenaan het verlanglijstje: de terugkeer van Doet-ie ‘t of doet-ie ‘t niet.

Inmiddels heeft ook Marijke Helwegen haar deelname bevestigd aan de spektakelshow. Alle bekende namen op een rijtje: Koen Verweij, Jeffrey Wammes, Dave Roelvink, Andy van der Meijde, Melisa Schaufeli, Nathalie Makoma, Anna Alicia Sklias, Britt Dekker, Femke Meines, Regilio Tuur, Dikke Dennis, Joey Spaan, Marijke Helwegen, Peter Jan Rens.

Zie ook:
- Matsoe Matsoe kandidaat Sterren Springen
- Britt Dekker toch in Sterren Springen
- Ook Dikke Dennis van duikplank voor SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Peter Jan Rens terug op tv bij SBS 6

  1. Fabian

    volgens mij 45 jaar jongere vriendin!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>