Gerard lobbyt voor Patricia in jury Sterren Springen

Voor de tweede keer in een paar jaar tijd zet Gerard Joling zijn beste beentje voor als het gaat om Patricia Paay. De RTL/SBS-presentator zou graag zien dat Patricia straks de sterren beoordeeld die van de duikplank gaan in Sterren Springen. “Het zou mooi zijn als ik dat erdoor krijg, want ze kan de centen goed gebruiken”, zegt Geer.
In het verleden heeft hij al voor de tv-comeback van Patricia gezorgd bij Popstars. Daarna maakte ze de overstap naar RTL, waar ze enkele seizoenen jureerde in Holland’s Got Talent. Twee jaar terug heeft die zender afscheid van Patricia genomen, die sindsdien nog opdook bij TLC en in de jury van Sterren Dansen op het IJs. Dat seizoen liep overigens uit op een enorme flop.

Geer vertelt aan De Telegraaf: “Patries is zo’n lieve schat, die wil ik natuurlijk graag helpen als dat binnen mijn macht ligt. Niet alleen zou het financieel voor haar prachtig zijn wanneer ze weer een mooie klus krijgt, de show is er in mijn ogen ook bij gebaat als zij in de jury gaat zitten. Want behalve dat Patries een rijke ervaring heeft als jurylid, is ze natuurlijk ook nog eens een bloedmooie verschijning. Die zou volgens mij niet misstaan in Sterren Springen.” Gerard draagt overigens ook Dirk Taat als jurylid voor, die vorig seizoen tot de finale kwam.

SBS 6 is nog aan het testen met verschillende juryleden, het definitieve ei is nog niet gelegd. Sterren Springen keert 5 april terug bij de zender.

Zie ook:
- Peter Jan Rens terug op tv bij SBS 6
- Matsoe Matsoe kandidaat Sterren Springen
- Britt Dekker toch in Sterren Springen
- Ook Dikke Dennis van duikplank voor SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gerard lobbyt voor Patricia in jury Sterren Springen

  1. Daan

    is het niet de bedoeling dat er wordt beoordeeld door professionele duikers en zwemmers, noem een Inge de Bruijn?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>