Hartaanval juryvoorzitter Sterren Springen

frans van de konijnenburgFrans van de Konijnenberg, bekend als de juryvoorzitter van Sterren Springen, is gisteren getroffen door een hartaanval. Hij is daar met succes aan geholpen, meldt RTL Boulevard, maar Frans zal zaterdag geen zitting nemen in de jury van het schoonspringamusement. SBS 6 heeft Maurice Wijnen bereid gevonden de honneurs waar te nemen. Hij jureerde eerder in Popstars en bij Sterren Dansen op het IJs.

Frans zelf heeft aangegeven dat hij bij de finale volgende week zaterdag graag wil jureren. SBS 6 wil dan wel dat zijn gezondheid het toelaat.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>