Ontknoping TV Competitie nabij

Met de uitzending ‘Laatste Kans Voor De Liefde’ vanavond zijn alle pilots die meedingen in De TV Competitie vertoond. Het programma van producent Palm Plus is misschien wel het meest originele. De kijker is dit keer niet de getuige van pril geluk, maar mensen die vechten voor de liefde. Niet eerder zagen we daarover een televisieprogramma. En toch…En toch was Laatste Kans niet wat ik er van hoopte. De pilot verzandde in oeverloos gepraat, gepraat en nog eens gepraat. Weinig actie, veel shots dubbelop. Bovendien was de uitkomst van mijlenver af zichtbaar: natuurlijk keert zij bij hem terug, anders doe je niet mee aan dit programma. Pluspuntje: de mooie montage.

Nu alle vijf pilots zijn vertoond, kan de balans worden opgemaakt. Wie gaat er morgen winnen in de ‘grande finale’?

Het Grote Geld (dinsdag) lijkt uitgesloten nadat uitkwam dat producent René Stokvis met acteurs heeft gewerkt. Ook Ik Wil Je Kind En Verder Niets (woensdag) bleek niet zo sensationeel als van te voren verwacht. Laatste Kans Voor De Liefde (vrijdag) is zoals gezegd een origineel concept, maar weinig sprankelend om te kijken.

En dus verwacht ik dat de strijd gaat tussen Vijf Sterren (maandag) en Een Goed Begin (donderdag). Vijf Sterren is vooral sterk door de emoties en het onzekere einde – immers, de kans dat de ex-prostitués slagen in hun eetcafé lijkt klein. Een Goed Begin bleek het meest simpel en vertrouwd te zijn van de vijf pilots, maar was misschien juist daardoor zo aangenaam.

Morgen dus de finale, om 20.30 uur op Talpa.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>