Talpa doopt Vijf Sterren om tot Uit Het Leven

Het programma Vijf Sterren, dat tweede werd bij Talpa’s TV Competitie, is vanaf 20 januari te zien op de zender onder de naam Uit Het Leven. Hierin volgt de camera vijf prostituees die uit het vak stappen en gezamenlijk een eetcafé op poten zetten en gaan runnen. Wanneer de kosten hoger zijn dan de baten na drie maanden, dan moeten ze het café sluiten. Zo niet, dan is het van de vijf ex-prostituees. Althans, als ze alle vijf geen terugval hebben gemaakt.
Om Uit Het Leven is al veel te doen geweest. Aanvankelijk wilde Talpa alleen onderhandelen met de winnaar van De TV Competitie, maar toen de EO interesse kreeg in het programma, hapte de zender van John de Mol alsnog toe. De EO heeft al aangekondigd met een vergelijkbaar programma te komen. De proefuitzending van Vijf Sterren werd gepresenteerd door Tatum Dagelet, het is onbekend of zij nu weer de presentatie voor haar rekening neemt.

Voor John de Mol was De TV Competitie vooral een speeltuin, om te zien of nieuwe formats een kans van slagen hebben. Hij hoopt het kassucces van Big Brother, dat wereldwijd is verkocht en miljarden euro’s in het laatje hebben gebracht, te herhalen. Deze week werd al bekend dat De Mol de dagelijkse comedy Samen en de anti-talentenjacht Nix Factor aan het buitenland heeft verkocht. Deze programma’s zijn op de Nederlandse markt niet echt aangeslagen.

Overigens is het nog altijd onbekend wanneer de winnaar van De TV Competitie, Een Goed Begin, uitgezonden gaat worden.

Zie ook:
- Talpa en EO touwtrekken om prostitués
- Braafste programma wint TV Competitie
- Weinig publiek voor goede eerste uitzending TV Competitie
- Xaviera’s Kitchen Amsterdam?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>