Prostitués bedienen klanten, maar dan anders

In de eerste uitzendweek van Talpa trakteerde John de Mol ons op De TV Competitie, een programma waar elke dag een proefaflevering van een nieuw programma te zien was. Nu, een half jaar later, zien we van één show de echte eerste uitzending. Niet van de winnaar – daarvan zijn uitzenddata nog totaal onbekend – maar van Vijf Sterren, dat is omgedoopt tot Uit Het Leven.
In Uit Het Leven volgt de camera vijf vrouwen die uit de prostitutie zijn gestapt. Samen krijgen ze de opdracht om een eetcafé te runnen. Wanneer de toko binnen drie maanden niet verliesgevend is, mogen ze het project voortzetten. Zo niet, dan wordt het eetcafé van de dames afgepakt en zijn ze min of meer aangewezen op een terugval.

Uit Het Leven is niet helemaal zoals in de pilot uit De TV Competitie. Presentatrice Tatum Dagelet is verdwenen, evenals enkele deelneemsters, die vervangen zijn door andere dames die uit het leven van de prostitutie willen stappen. Het café is overigens al enige tijd geleden geopend aan de Overtoom in Amsterdam.

Talpa kreeg pas interesse in het programma nadat de EO belangstelling toonde, enkele weken na uitzending in de TV Competitie. Aanvankelijk leek het er op dat Talpa alleen verder wilde met de winnaar Een Goed Begin, maar dat programma is in geen uitzendschema meer te bekennen. Terwijl het toch echt een contract heeft gewonnen bij Talpa.

Nu maar hopen dat Uit Het Leven niet iets uitstraalt wat Talpa niet wil zijn. Het zou toch sneu zijn als het programma na twee afleveringen alweer sneuvelt. Hoewel de dames mogelijk dan alsnog bij de EO kunnen aankloppen.

Zie ook:
- Talpa doopt Vijf Sterren om tot Uit Het Leven
- Talpa en EO touwtrekken om prostitués
- Braafste programma wint TV Competitie
- Talpa vindt reality-serie Kim Holland te vulgair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>