Ex-Fox-baas Peter Lubbers naar Zodiak Nederland

Peter Lubbers heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Na zijn onverwachte en vroege vertrek bij Fox Nederland duikt Lubbers op bij Zodiak Nederland, producent van onder andere Wegmisbruikers, Je Zal Het Maar Hebben en Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs. Hij volgt Roy Aalderink op als CEO, die aan de slag gaat bij Strix, maker van Expeditie Robinson. Lubbers: “Zodiak Nederland is een sterk merk met een lange en rijke programmatische geschiedenis, zowel bij publieke als commerciële zenders. De programma’s van Zodiak Nederland hebben een uitgesproken profiel en ik kijk er naar uit de komende jaren verder te bouwen op deze stevige basis.”

Peter Lubbers is vanuit het programmadirectieteam van RTL 4 doorgestroomd tot zenderbaas van RTL 7, dat hij uitbouwde tot een mannenzender met veel sport. Onder zijn bewind bereikte Voetbal International grote hoogten. Lubbers ging vervolgens kortstondig aan de slag bij de Avro. Aan het einde van die periode werd hij getipt als één van de mannen die SBS 6 weer uit het slop zou kunnen trekken, maar Lubbers koos uiteindelijk voor Fox. Wegens een verschil van inzicht kwam aan die carrière al snel een einde.

Zie ook:
- Peter Lubbers stapt alweer op bij Fox
- Peter Lubbers niet naar SBS maar naar Fox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>