Fox van sportzender naar brede entertainmentzender

Het open kanaal van Fox is niet geworden wat er van is verwacht. Dus wijzigt het bedrijf zijn koers. “Sport krijgt een minder prominente plek. We zetten nu meer in op een brede, algemene entertainmentzender”, meldt woordvoerder Maarten van Rooijen. De programma’s Fox Voetbal en het dagelijkse livesportjournaal houden op te bestaan.

“Bij de start in augustus vorig jaar hadden we wat andere verwachtingen”, geeft Van Rooijen toe. Niet alleen de kijkcijfers vallen tegen, ook het niet bemachtigen van de uitzendrechten van de samenvattingen van het Eredivisie voetbal hebben bijgedragen aan het besluit.

“Als in 2017 de rechter vrijkomen, bekijken we opnieuw wat we met Fox doen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>